Kenneth Hjortland

Fra Betlehem til P7

SAKEN ER UTVIDET. Kenneth Hjortland slutter som administrasjonsleder i Bergens Indremisjon og går over i tilsvarende stilling i P7 Kristen Riksradio.

Hortland har sin siste arbeidsdag i forsamlingen i Bergen 29. februar, går det fram av et medlemsbrev fra Bergens Indremisjon (BI). Styret i BI hadde oppsigelsen på sitt bord 8. desember.

– Vi ønsker å takke Kenneth Hjortland for den gode innsatsen han har gjort gjennom flere år og ønsker Guds velsignelse over den tjenesten han nå skal gå inn i, heter det i styrevedtaket.

Styret arbeider nå med bemannigssituasjonen i Bergens Indremisjon. To av de øvrige i staben er ute i permisjon.

– Når langt ut
– Jeg ser på P7 som et virkelig spennende misjonsprosjekt. De når langt ut, med begrensede ressurser. Det blir kjempespennende å få være med på å utvikle arbeidet videre, sier Kenneth Hjortland til sambåndet.no.

Administrasjonsslederen har også notert seg at P7 har vært gode til både å omstille og tilpasse seg ulike rammebetingelser.

– Potensialet er fortsatt stort, og det trigger meg. I tillegg er det dyktige folk, sier Kenneth Hjortland – som heller ikke legger skjul på at en reisevei på 300 meter til jobb er fristende.

– Selv om den blir tredoblet når P7 flytter inn i Straume forum, sier Hjortland med et smil.

Nyopprettet

Målt i omsetning går Hjortland til en betydelig mindre skute enn den han er med på å styre i dag.

– Men etter 7,5 år i stillingen som administrasjonsleder i Bergens Indremisjon, tror jeg kanskje at jeg ikke lenger har så mye nytt å komme med der, sier Kenneth Hjortland.

Stillingen som administrasjonsleder i P7 er nyopprettet. I en kort nyhetsmelding på p7.no melder Hjortlands arbeidsgiver fra 1. mars følgende:

Det er en glede å ønske Kenneth Hjortland velkommen som ny medarbeider i P7!

 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.